Відома українська балерина та суддя шоу "Танці із зірками" Катерина Кухар розповіла історію своєї студентки, яку війна застала на Київщині.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Кухар розповіла, що ранок її студентки Ані 24 лютого розпочався з телефонного дзвінка батьків, які повідомили їй, що почалася війна.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

На Київщині дівчина провела найгірші дні свого життя, адже, як і багатьом іншим українцям, їй довелося ховатися у родичів від бомб та ракет у підвалі. Згодом їм удалося евакуюватися до Львова, звідки з батьками змогла виїхати до Швеції.

"Звичайно, коли я була в Стокгольмі, мені пощастило відвідати свою студентку. Я бачила, як вона пристосувалася до нових умов життя, що хвилює, як живе у своїй новій реальності... Моє серце повне радості та щастя, що вона тепер у безпеці, що вона продовжує йти за своєю мрією", - зауважила Кухар.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

Знаменитість зізналася, що незважаючи на теплий прийом у Щвеції, Аня, як і всі українці, які вимушено виїхали з України, мріє повернутися додому.

"Сподіваюся, що всі наші студенти з 1 вересня навчатимуться у рідних стінах коледжу з новими силами та впевненістю у своє світле творче майбутнє в Україні!",- підсумувала Катерина Кухар.

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

Нагадаємо, що прима України Катерина Кухар розповіла, як син рятувався від росіян і йшов 8 годин пішки: "Як у пеклі, напевно".

Раніше ми повідомляли, що легенда "Танці зі зірками" Катя Кухар ховається у ванній з алкоголем, щоб "відпочити" від дітей.