Українська музична сцена зазнала чергової втрати — 16 травня помер відомий композитор Левко Дутковський.

У віці 80 років він пішов із життя після складного періоду, пов'язаного з інфарктом та коронавірусом (COVID-19). Про це повідомив журналіст Михайло Маслій у соціальній мережі Facebook.

Лев Дутковський помер о 20 годині вечора в кардіологічному центрі в його рідному місті Чернівці, після перенесеного інфаркту та коронавірусу.

Великий композитор, музикант та вчитель Левко Дутковський зробив вагомий внесок у розвиток української естрадної пісні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Невиразна звістка про смерть Левка Дутковського стала великою втратою для України. Він був одним із засновників відомого музичного ансамблю "Смерічка". Своїми творчими здібностями він зробив вагомий внесок у розвиток кар'єру таких відомих артистів, як Назарій Яремчук, Василь Зінкевич, Софія Ротару, Іво Бобула тощо.

Ансамбль "Смерічка" також набув великої популярності на своєму часі. Вони гастролювали в багатьох країнах і брали участь у престижних музичних фестивалях, де заслужено здобували перемоги та визнання.

Їхні виступи завжди були незабутніми і залишали слухачів під враженням.

Нагадаємо, "жінки та діти — це великі гори": мама воїна "Азовсталі" розповіла про одну з розмов із загиблим сином

Як повідомляв "Знай.uа", сліз більше, ніж після Хатіко: відданий собака не витримав загибелі господині і пішов з нею на небеса

Знай.uа писав, на війні загинув один із творців "Памфіру"