Відомий український співак Олександр Пономарьов показав російську вівчарку, яка перейшла на бік України та вступила до лав Нацгвардії.

Кадрами чотирилапою Олександр Пономарьов поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua
Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua

Українські військові здобули трофейну вівчарку, яка раніше служила у розгвардії. Однак вона вже перейшла на бік України і навіть вивчила команди українською мовою, і тепер разом з українськими захисниками захищатиме країну від російських окупантів.

[quote author=""]"Пес все зрозумів! Трофейна вівчарка, яка служила в розгвардії, перейшла на наш бік, вивчила українську і відтепер служитиме в Національній гвардії України ! Хороша ранкова новина під кавою!",- зазначив Олександр Пономарьов. /quote]

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот допису Олександра Пономарьова
Скріншот допису Олександра Пономарьова

Українці з радістю сприйняли цю новину та почали залишати свої думки у коментарях.

"Дякую! "Собака розумніша за тих недолюдей", "Собаки більше розуміють ніж люди (якщо їх можна назвати)", "Суперово виглядає вівчарка!!!!!", "Навіть пес зрозумів... Тварини реагують на увагу, доброту, ось люди так не вміють", - зазначили користувачі мережі у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов показав, як росія намагалася "проковтнути" Україну, але потім дещо сталося: "Тут полежить".

Раніше ми повідомляли, що Олександр Пономарьов знущався з росіян їхньою ж зброєю, путін заридає: "Майбутнє вже тут - електроуазик".