13 травня 2023 року відбувся фінал 67 конкурсу "Євробачення" перемогу в якому здобула шведка Лорін (Loreen) з піснею "Tattoo".

Дівчина вже перемагала на конкурсі у 2012 році і тоді її " Euphoria" звучала з кожної праски. А ось цього року єврофани не так радіють її перемозі, адже мало того, що переможна пісня схожа не тільки на попередню, а й на пісню нашої Міки Ньютон, так ще й Лорін "засунула" на друге місце улюбленця Європи Карію (Käärijä) з Фінляндії.

І поки всі обговорюють теорії змов про те, що шведка купила суддів; що це все зроблено, адже буде 50-річчя перемоги ABBA на "Євробаченні", пропонуємо вам повернутися до фіна. Він не лише створював атмосферу на сцені, а й "чудив" у грінзоні вокального конкурсу. Так у мережу потрапили кадри, де він "споює" чимось міцним учасників від Австралії - гурт "Voyager".

Карія підбігав до чоловіків з пляшкою і сам заливав алкоголь їм у рот під здивувальні погляди решти членів групи підтримки Австралії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

@forallwhowander

Its Crazy, Its Party!!! I can only thank @Eurovision for introducing the world to the absolute blessing that is @Käärijä 🥰 Loved his antics in the green room area at the Grand Final on Saturday with @Voyager #eurovision #eurovision2023 #Finland #Australia #UnitedByMusic #ChaChaCha #Promise #Liverpool #escunitedkingdom #kaarija #Voyager

♬ Cha Cha Cha - Käärijä

Українці не втрималися від коментарів: "Ще причина, чому він мав перемогти", "Ми однозначно знайдемо спільну мову. Фіни, ви - кохання", "Оце по-нашому", "Усуває конкурентів", "Боже, ну що за лапочка", "Ми в школі так само проносили".

Варто зазначити, що у Карії особливі стосунки з алкоголем, адже за лаштунками, коли він говорив тост із пляшкою ігристого вина в руках, то корок вискочив мало не в око фіну, після чого він з радістю вилив вміст пляшки на себе.

@paidatonriehuja

Yes! #fyp #tiktok #eurovision2023 #käärijä #chachacha #foryoupage

♬ Cha Cha Cha - Käärijä

"Виконав посил пісні буквально", "Справжній переможець", "Від нього віє вайб Даміано", "Своєю присутністю відкоркував", - не вгамовуються шанувальники.

Пропонуємо і нашим читачам ще раз поринути в емоції веселощів у виступі Карії та пісні "Cha Cha Cha"

Нагадаємо, що Попелюшка на Євробаченні 2023 року: Вєрка Сердючка втратила туфлі під час виступу.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль сексуальним вбранням вразила Євробачення-2023.