Після публікації інтерв'ю зі своєю участю, де він на питання Антонюк сказав, що всі жінки меркантильні і їм "тільки шубу подавай", Бобул вирішив, що блогерка вирішила "хайпонути".

Нагадаємо, Емма Антонюк звинуватила співака у сексизмі. Артист у програмі ЖВЛ зазначив, причиною рішення йти до суду стало скандальне інтерв'ю. Іво Бобул запевнив, що Емма не мала права публікувати його на YouTube, адже він не давав на це згоди.

Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube
Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube

"Я подав за те, що вона виставила (інтерв'ю – прим. ред.) Вона не мала на це права без мого дозволу. Я на це дозволу не давав. Треба все ж таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчи, з людьми – по-людськи. Коли вже я пішов і мені сказали, які ще там запитання вона готувала мені... Я все одно б пішов! Вона хотіла хайпанути дуже гарно. Вона така і є", - зазначив співак.

Мирно врегулювати скандал із Еммою Антонюк Іво Бобул не хоче, тому переклав роботу на плечі юристів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я не хочу, мені це не потрібно. Є люди, які цим займаються, це їхня робота. А моя робота - співати, приносити людям радість, щастя", - заявив він.

Іво Бобул. Фото: Youtube
Іво Бобул. Фото: Youtube

Врешті решт, той, хто не хоче хапувати заявив, що він краще б назвав себе секс-символом, адже весь репертуар у нього про кохання та любов до жінок, і він жінок насправді дуже любить.

Варто зазначити, що Емма Антонюк раніше заявила, що не боїться адвокатів Бобула, адже гарно обізнана в законах.

"Я не боюся судового позову, тому що я знаю закон. Мені шкода його адвокатів, тому що дуже важливим є це відео. На відео він сказав: "Я не знав, що мене знімають, а вони знімали". Це дуже смішно, бо включені камери весь час", - говорила журналістка в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Поплавський надихнувся "творчістю" Газманова та видав новий "хіт": без молоденьких студенток не обійшлося.

Як повідомляв "Знай.ua" битва за Іво Бобула: український сегмент інтернету продовжує штормити, за співака заступилася відома журналістка.

Також "Знай.ua" інформував, невгамовна Ірина Фаріон захоплюється Іво Бобулом, їй хочеться познущатися.