Відомий ексзахисник "Динамо" Київ, Олег Кузнецов заявив, що його дочка, відома українцям за ролями у серіалі "Кухня" та фільмі "Скажене весілля - 2" Катерина Кузнецова припинила зніматися в російських серіалах з початку війни.

Катерина Кузнецова. Фото Instagram
Катерина Кузнецова. Фото Instagram

Про це він розповів в інтерв’ю FanDay.

Тато акторки розповідає, що акторка не їздила до рф після 24 лютого, підтримує Україну та засуджує війну.

Катерина Кузнецова. Фото Instagram
Катерина Кузнецова. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Отже, нормально виховали. Кар’єра кар’єрою, але людиною треба залишатися завжди. Спочатку теж було не просто. Нам доводилося Каті дуже багато пояснювати. Добре, що в цей час, коли почалася війна, вона була не в росії, а зі своїм бойфрендом у Шрі-Ланці. Вона спочатку теж не могла повірити, що нас бомбять.

Пам’ятаю, вона говорила з дружиною, тут починається обстріл: "Почекай, Катю, над нами летить. Вибухне — потім я передзвоню". Звичайно, в Каті була паніка, вона переживала за нас, часто дзвонила і рвалася до Києва, але я не пускав», — зізнався Кузнецов.

За його словами, в березні 2022 року у Катерини було заплановано багато зйомок і з нею хотіли працювати хороші режисери.

Катерина Кузнецова. Фото Instagram
Катерина Кузнецова. Фото Instagram

"Після початку війни їй дзвонили Юрій Стоянов та Артем Ткаченко. Вони говорили, що без неї не почнуть знімати другий сезон серіалу, вони готові були чекати, доки вона повернеться.

Але Катя відмовилася, а потім мало не відкритим текстом сказала: "Пішли ви нах*р. Не чекайте на мене". Вони всі зрозуміли та знайшли їй заміну. Та в неї і квартира в Москві залишилася, але це зараз не найголовніше. Розберемося", — резюмував Кузнецов.

Нагадаємо, коханка Макса з "Кухні" знайшла колег по серіалу, які "зникли" з початку війни: "Їх усе влаштовує"

Раніше ми писали про те, що Катя Кузнєцова з "Кухні" зізналася, що їй заважало поїхати з росії ще в 2014, після окупації Криму: "Мене намагалися прогнути"