Відома українська балерина та суддя "Танців із зірками" Катерина Кухар розповіла, як евакуювала дітей з України, коли почалася війна.

У день повномасштабного вторгнення росії знаменитість була у Франції на гастролях. Про це балерина розповіла в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Наразі Катерина Кухар згадує 24 лютого, як страшний сон, адже тоді її батьки та діти перебували в Україні. Знаменитість зізналася, що це був найважчий період її життя.

[quote author=""] "Коли тебе вночі будять і говорять якісь такі речі, ти не можеш повірити. Це якийсь страшний сон. Вона (ред. няня) плакала і сказала, що війна почалася. Я думала, що це були найважчі дні в нашому житті. Як у пеклі, напевно. Коли ви відчуваєте, що нічого не можете зробити. Ти не розумієш, як допомогти дітям, родичам, всій Україні", - зі сльозами на очах розповіла Катерина Кухар. quote]

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Катерина Кухар, скріншот
Катерина Кухар, скріншот

Знаменитість одразу почала думати, як евакуювати дітей у безпечне місце. Її сина вивіз до Угорщини їхній близький друг. Згодом приїхала до Франції та доньки. Її привезла няня спочатку до Польщі, а звідти вже до Франції.

"Наш кум вивіз спочатку нашого сина, тому що він був з їхньою родиною. І ми забрали Тимура з Угорщини на його день народження. Вони вісім годин йшли пішки, тому що черга з автомобілів була 40 км. А він постійно говорив: "Мамо, маю сьогодні день народження. Ти ж розумієш, війна скінчиться, ми поїдемо додому, бо на мене там усі чекають, я ж планував грандіозну вечірку. Ми це зробимо? " - згадує Катерина.

Нагадаємо, що легенда "Танці зі зірками" Катя Кухар ховається у ванній з алкоголем, щоб "відпочити" від дітей.

Раніше ми повідомляли, що Катерина Кухар із "Танці з зірками" переживала, що збожеволіє: "Схилила голову, яка прийняла долю".