Відома українська гумористка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко надихнувшись блогером Олексієм Дурнєвим записала сатиричну пісню про росіян і президента рф путіна.

Знаменитість під гітару виконала пісню, яку написала разом зі стендап-комікесою Наталією Гаріповою та опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

У своїй пісні Вікторія Булітко вирішила висміяти всіх росіян, які підтримують війну в Україні. Тому наслідувала приклад Олексія Дурнєва, і назвала її "Боже, яке кон**не". Зазначимо, що з початку війни блогер створив із такою самою назвою Телеграм-канал.

Маша Єфросініна та Олексій Дурнєв. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна та Олексій Дурнєв. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З перших рядків Вікторія Булітко зазначила: "Поки ми тут захищаємо святу, ви за цукор розпочали війну. Боже, яке до путін і його оточення".

Далі вона у пісні додала, що в росії є дуже багато вчителів, майстрів та інших робітників, проте зарплату має лише той, хто пише українцям у соцмережах: " Де ви були ці 8 років?"

Гумористка в пісні показала, що до росіян обов'язково прийде прозріння, коли Україна переможе. Однак, на її думку, буде пізно, адже оточення путіна це і є росіяни.

Вікторія Булітко, скрін з instagram
Вікторія Булітко, скрін з instagram

"Коли ми переможемо прозріють усі ті люди. Відразу скажуть: "це не ми, а той хворий уб***ок. І хто оточував його? Вони такі всі ко**ні". Але, росія вся і є, це все його оточення", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зізналася про "гучні" ночі з молодим красенем.

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" сама "прийшла" до росіян і була в захваті.