Учасник популярного кулінарного шоу "МастерШеф" 3 сезон Андрій Колесник одного разу опублікував фотографію з маленьким сином, зроблену у бомбосховищі, та поділився мріями, які хоче реалізувати після перемоги.

Його міркування опублікували також на сторінці "МастерШеф" у соцмережі Інстаграм. Чоловік зізнається, що зараз уже нічого не планує, адже невідомо, що буде завтра чи навіть за хвилину.

МастерШеф. Фото: Youtube
МастерШеф. Фото: Youtube

Андрій Колесник із жалем зауважує, що прості речі, на які ми колись навіть не звертали уваги, зараз стали розкішшю. Тим не менш, він вірить, що скоро українці здобудуть перемогу над усією російською нечистістю і ми зможемо жити щасливо, здійснюючи всі свої плани та мрії.

Скріншот: instagram.com/masterchefstb
Скріншот: instagram.com/masterchefstb

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Євген Клопотенко з "МастерШеф" розповів, як українці залежать від росіян та їхньої думки.

Раніше ми повідомляли, що Оля Мартиновська з "МастерШеф" змусила українців повірити у перемогу над росією: "Не хочу нікуди".