Якось відома українська співачка Аліна Гросу випустила автобіографічну пісню, яка була написана ще 10 років тому. У ній йшлося про зраду.

Відповідна публікація була опублікована на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також використовує цей майданчик для того, щоб просувати свою творчість, як цього разу.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

У ролику вона показала деякі кадри зі зйомок, які найімовірніше увійшли в кліп, який ще не було знято.

"Прем'єра пісні❤️🥃 #ВИСКИ А ми вже готуємося знімати кліп😊 який сценарій ви тут бачите?)" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Цю пісню Аліна Гросу написала, коли їй було всього 16 років, коли сиділа за роялем в інституті. Оповідає вона про зради, про несправедливу долю, і багато хто знаходить тут себе.

"Ця пісня абсолютно автобіографічна. Це моя історія, про яку я довгий час мовчала і тільки коли рани зажили, я вирішила вам її презентувати. Всі ці роки я займалася пошуком стилістичного спрямування цієї пісні, пошуком того самого аранжування, яке б підкреслило мої слова і музику" – розповідає артистка.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають.

"З прем'єрою, наша дорога, пісня вогонь";""Обдуріти)))"; "Агонь пісня, несподіваний репертуар"; "Слухаю пісню і бачу коли склянка з віскі по барній стійці їде"; Вова молодець!

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Аліна Гросу перенесла ще одну операцію, але не все пройшло гладко: "Думала видерся, але...".

Раніше ми повідомляли, що Аліна Гросу прикрила "кавунці" тоненькими смужками тканини, шанувальники крутять носом.