Популярний український модельєр Андре Тан вирішив згадати найзнаковіші моменти у його становленні як дизайнера та гуру моди.

На сторінці в соціальній мережі Instagram якось з'явилася його публікація, присвячена Ukrainian Fashion Week.

"25 років Ukrainian Fashion Week! Чверть століття, яке перевернуло світ української моди. Завдяки Ukrainian Fashion Week з'явилося багато талановитих дизайнерів. Ми всі пам'ятаємо, як ми починали та підглядали на показах Сергія Бизова, Лілії Пустовіт, як Оксани Караванської. у них просилися на стажування.Ми вийшли з конкурсу молодих дизайнерів початку нульових: Лілія Літковська, Ірина Каравай, Світлана Бевза, Артем Клімчук, ну і звичайно ж ваш покірний слуга Андре Тан" , - згадує він.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Він додав, що Україна має чим похвалитися в модній індустрії. Дизайнер також пояснив, чому супроводжував пост про моду власним оголеним знімком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На обкладинці посту ви бачите фотографію, з якою у мене асоціюється Ukrainian Fashion Week. Тоді, в 2008 році, я зробив колекцію на честь пам'яті Ів Сен Лорана, коли він помер. Замість поклону я сфотографувався точно як він для реклами свого знаменитого аромату Pour Homme у 1971 році – повністю голий. Цю ідею ми з режисером придумали та здійснили прямо в ніч перед показом" , - ділиться Андре Тан.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Багато коментаторів зазначають, що Андре тоді міг похвалитися чудовим тілом.

"А навіщо ти своє обличчя на тіло Шварцнеггера поставив?", - жартує у коментарях відомий ведучий Слава Дьомін.

"А не треба заздрити", - відповідає йому на це дизайнер.

"Гарне фото, але труси його б зовсім не зіпсували", "Тан тут крутіший за Лорана в 1971, дівчатка погодяться", - коментують інші читачі.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Нагадаємо, що Андре Тан опинився в раю для дизайнерів, так багато ганчірок навіть у "секонді" не знайти.

Раніше ми повідомляли, що Андре Тан назвав, що буде у тренді у 2023 році: це має бути у гардеробі кожної модниці.