Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров опублікував зворушливу фотографію зі своєю донькою Діаною. Вони зустрілися, щоб прогулятися засніженим парком у Києві, а також, як зазначив артист, щоб насолодитися ранковою тишею та красою величного міста.

Зібров з донькою, фото Instagram
Зібров з донькою, фото Instagram

"Після ранкових справ, прогулялись з Діанкою парком. Сніг, тиша, краса!" - написав Зібров.

Шанувальники оцінили, якою красунею зросла Діана, яка, до того ж, уже заручена з бізнесменом Андрієм Іщенком. Пара разом вже понад 6 років і хотіли зіграти весілля минулого року, але через війну вони вирішили почекати з одруженням, а до цього їм завадила пандемія коронавірусу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також багато хто зазначив, що Діана дуже схожа на зіркового батька, немов його жіноча версія тільки без легендарних вусів, і захопилися її мамою - Мариною Зібровою.

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров оточив турботою тих, хто пройшов жахи війни, але не зламався: "Мужність в очах"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров привів "мертвих бджіл" до дітей, але отримав лише оплески: "Враження на все життя"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров допоміг перетворити нічні перекушування на особливий ритуал: "Господь посилає імпульси..."