Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами у соцмережі Instagram.

Злата Огнєвіч заінтригувала шанувальників спільною фотографією з коміками YouTube каналу "Леви на джипі", творчість яких з кожним роком все більше набирає популярності.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Артистка взяла участь у зйомках шоу "Підкати", в якому хлопці чи дівчата підкатують один до одного, а вони оцінюють їх. У кадрі також можна помітити Тараса Стадницького з "VIP Тернопіль" та стендапера Фелікса Редьку, тож контент вони явно приготували яскравий та смішний.

Жодних подробиць співачка не розкрила, але пообіцяла, що буде спекотно і зовсім скоро глядачі побачать випуск з її участю. На фото вона виглядає задоволеною і смішно відкриває рота.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ну, ви знаєте, чого чекати 😎🔥 Буде підпал! Скоро все самі побачите!" - написала вона.

В Insta Stories вона також показала невеликий фрагмент зі зйомок та поділилася, що це були найкращі підкати у її житті.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огнєвіч
Скріншот з Insta Stories, Злата Огнєвіч

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч побачила ці страшні цифри, почалася паніка: "Ти собі ніколи такого не дозволяла"

Як повідомляв Знай.ua, "Пісні її все г*вно...": Маша Єфросиніна та Оля Полякова вчепилися в Злату Огнєвіч, скоро буде весело

Також портал Знай.ua писав, що постанова не тільки на шоу "Холостяк"? Українці знайшли брехню у випусках із Златою Огнєвіч: жила з іншим чоловіком