Михайло Поплавський дав інтерв'ю Каті Осадчій та заговорив про необхідність кордонів. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський є надзвичайно екстравагантною особистістю в нашій країні. Зокрема, він має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Інстаграм, які намагаються коментувати кожну його посаду.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Якось Михайло Поплавський опублікував відеозапис із програми "Світське життя", де він розповів Каті Осадчій про погляди на шоу-бізнес.

"Завжди має бути кордон і почуття міри", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте Катерина Осадча засумнівалася в щирості слів і зазначила, що Поплавський цього кордону не має. Ведуча згадала тикток зі студентками, дивні кліпи та пости.

Михайло Поплавський. Фото: Instagram
Михайло Поплавський. Фото: Instagram

"Ти хочеш сказати - це треш?", - спитав він. У відповідь Осадча нагадала слова самого Поплавського про те, що треба привертати увагу і головне, щоб не плутали прізвище.

Нагадаємо, що Катерина Осадча захотіла здатися, але знайшла причину жити: "Не бачили іншого виходу".

Раніше ми повідомляли, що любитель молоденьких студенток Михайло Поплавський вирішив повчити життя українців. Поплавський вирішив навчити українців володіти собою, але "виписав" кілька порад.

Також стало відомо, що Михайло Поплавський показав, що ще може робити це зі зухвалими студентками: "Треба танцювати, щоб потрапити до мене".