Зірка південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" актриса Хо Ен Чон побалувала армію з 20 мільйонів шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Дівчина, яка стала відома всьому світу завдяки рекордно успішному серіалу від Netflix, відразу перетворилася на фігуру обожнювання для фанатів.

На цей раз вона розмістила знімки в повсякденних образах - для щоденного носіння вона вибирає речі натуральних відтінків, які вигідно підкреслюють її природну красу.

"광고 # 에피그램 (рекламне оголошення)", - підписала вона серію знімків.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"I told my mom about us (я розповів мамі про нас)", "mom's asking when you'll get home (мама запитує, Коли ти повернешся додому)», «marry me (Виходь за мене)», «aquela guria lá do round 6 (та дівчина з 6 раунду)»," she fine as hell (вона чертовски прекрасна)", - захоплюються фанати Чон.

Хо Ен Чон, фото з instagram
Хо Ен Чон, фото з instagram

Хо Ен Чон, фото з instagram
Хо Ен Чон, фото з instagram

На іншому свіжому знімку Хо Ен Чон приміряла маску кальмара, натякаючи на однойменний серіал. Потрібно сказати, що навіть в такому вигляді вона залишається красунею.

"На мені була маска кальмара, але наскільки вона мила?", "Поворот сюжету...«, "you have permission to break my heart (у тебе є дозвіл розбити мені серце)», - коментують побачене шанувальники південнокорейської зірки.