Всесвітньо відома американська співачка Брітні Спірс, яка вже буквально все розповіла про свої проблеми з рідним батьком, продовжує активно публікувати в соціальних мережах дуже цікаві "жіночі" роздуми.

Цього разу 39-річна артистка вирішила поділитися думками про квіткові образи, які вона весь час спостерігала на Сарі Джесіці Паркер в серіалі "Секс у великому місті". За ці квіти Брітні подякувала відому американську модельєрку Бетсі Джонсон.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Брітні в мережі Instagram.

Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram
Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram

"Якщо ви проведете пальцем по екрану, ви побачите, що у мене кілька варіантів до того, як я доберуся до квіткового образу Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер).

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мені дуже подобається епоха "Секса у великому місті", коли Керрі могла прикрасити кожну серію най дівчачішим, крутішим, сексуальнішим, божевільнішим і витонченішим гардеробом, який тільки можна уявити. Вона буквально змусила кожну жінку в Америці подивитися на моду свіжим поглядом...

Я маю на увазі, що це було зовсім не нудно... вона зробила одяг цікавим! Здається, багато її речей було зроблено спеціально для неї, тому їх ніде не можна купити, але вона безумовно надихнула мене!

Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram
Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram

Це було багато років тому, і я дійсно вважаю, що Бетсі Джонсон зіграла величезну роль в її гардеробі! Хочете вірте, хочете ні ... коли я купила свою першу квартиру в Нью-Йорку... Вгадайте, хто жив поруч по коридору від мене? Бетсі Джонсон!

Вона приходила пізно вночі з чотирма подружками, голосно сміючись і регочучи з величезними квітами на одязі! Я ніколи не забуду його. Я знаю, що мою троянду пришито неправильно, як кольє, але агов ... все буває вперше! У будь-якому випадку ... Я дивитимуся 4-й сезон сьогодні ввечері і прикинуся, що я тут в історії з нею! Боже, коли вона закурить сигарету, я теж буду!

Думаю що всі ми дівчата, які хочуть мати когось, на кого можна рівнятися, тих, хто надихне нас... але це дуже складно, тому що завжди знайдеться хтось красивіше... розумніше... і худорлявіше... але якщо ви подивитеся на життя, як на одяг дивиться Керрі, ви побачите ідеальну нуднятину! Я хочу бути іншою, як Керрі! П.с. Бейонсе і Керрі надихнули Project Rose!", - пише Брітні.

Нашим читачам буде цікаво: Бетсі Джонсон - це американська модельєрша, найбільш відома за своїм жіночним та химерним дизайном.

Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram
Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, красунчики-сини Брітні Спірс знайшли свою "сім'ю" поруч з другом батька: про матір ані слова.

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс оголосила про" народження "дитини після звільнення від опікунства: "Її звуть Бреннан".

Знай.uа писав, напівгола Брітні Спірс поманила своїм "персиком" в червоних трусах - "Поцілунок це!".