Відома українська фітнес-тренер, блогерка і ведуча-тренер на шоу "Зважені та щасливі", яка допомагала людям схуднути, колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська частенько ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram крутими публікаціями.

Цього разу Марина Боржемська опублікувала список з фільмів, які можуть прикрасити холодний жовтневий день.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"5 красивих фільмів для перегляду осіннім вечором:

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Закохайся в мене, якщо наважишся

Захоплююча історія дружби, яка переросла в любов, а можливо і завжди була нею. Азарт головних персонажів стає сенсом їхнього життя, а ця картина — відмінним завершенням осіннього вечора. Тепла кольорокорекція, художні кадри і печаль, яка змінюється щастям — мелодрама в найкращому своєму прояві.

Між небом і землею

Осінь грає не головну роль в цьому фільмі-дерева ще зелені, але вечірні види Нью-Йорка, нічні вогні і зворушлива історія кохання занурюють глядача в теплу атмосферу. Це добрий і по-хорошому наївний фільм про роман, який відбувається поза сезонами і поза земними правилами.

Солодкий листопад

Неймовірна історія кохання, яка звалилася на голову рекламного агента Нельсона Мосса в особі випадкової знайомої Сари Дівер. Вона навчила його жити по-справжньому, цінувати момент і людей. Все це на фоны неймовірного осіннього міста.

Опівночі в Парижі

Мрійлива і фантазійна картина Вуді Аллена. Якщо ви, як і головний герой фільму, любите Париж 1920-х років, творчість Фіцджеральда, Хемінгуея і далі, ця історія складе вам ідеальну компанію на вечір. А чому цей фільм можна назвати одним з найкрасивіших, ви зрозумієте з перших кадрів.

Англійський пацієнт

Друга світова війна добігає кінця. Медсестра доглядає за обпаленим льотчиком, збитим над Сахарою. Хто він - залишається таємницею. Повільно згасаючи, він воскрешає в пам'яті свій пристрасний роман із заміжньою жінкою.

Діліться в коментарях фільмами, які точно потрібно подивитися в осінньому сезоні", - пише Марина Боржемська.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська після розставання з В'ячеславом Узєлковим заговорила про жіночу привабливість: "Де живе кохання".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва взяла з собою в ліжко дещо цікаве: про Дантеса ані слова.

Знай.uа писав, Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса: "Олька-руберойд".