Популярний український співак Melovin повідомив сумну новину для своїх шанувальників.

Цією новиною він поділився у своєму Instagram. У ній MELOVIN з жалем розповідає, що його кліп "Таємний знак" не з'явиться на музичному каналі М1. Артист каже, що причина такого рішення для нього і для команди зрозуміла. Він каже, що це було передбачувано після незручного рішення каналу не показувати його перформанс на Atlas Weekend і момент камінг-ауту на головній сцені. Телеканал назвав причиною те, що команда артиста не попередила їх про цю частину шоу. Співак же стверджує, що фінальний момент шоу був завчасно проговорений. Тому, вважає Melovin, те, що канал не став брати нову роботу в ефір і прибрав з ротації старі кліпи – це лише підкреслює його позицію.

Також артист ділитися стосунками з головним музичним каналом країни: "Я пройшов з вашим телеканалом довгу історію відкритого булінгу, відкритих образ і принижень на мою адресу від не менш шанованого генерального директора телеканалу!
І це лайно я теж пройду. У мене є калоші, я завжди ношу їх з собою, так як знаю в якому середовищі доводиться перебувати стоячи на вахті мистецтва."

Кліп вже доступний на Youtube. Співак просить подивитися його і оцінити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До посту Melovin доклав фрагмент кліпу. Робота дійсно цікава, красива і приємна. Вона безумовно варта уваги всіх любителів української музики

Фанатів співака новина обурила до глибини душі: "Зараз би в 21 столітті прибирати з ротації кліпи людини, яка належить до ЛГБТ-спільноти. Тоді давайте багатьох зарубіжних виконавців теж не будемо показувати. БРАВО, М1".

Нагадаємо, раніше Melovin розповів, чого йому коштував камінг-аут на Atlas Weekend

Також "Знай.иа" повідомляв, "тато, я-гей": Melovin, Влад Яма і Оля Цибульська зізналися, як відреагували б на орієнтацію своїх дітей

Як повідомляв портал «Знай.иа", Melovin на "Танцях з зірками" відростив вуса, як у Зіброва-Кухар не встоїть: "Я зізнаюся тобі в любові..."