Відома українська балерина, суддя нового сезону проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар, порадувала своїх шанувальників яскравими образами. Відповідне фото з'явилося на сторінці танцювального шоу.

«Неперевершена суддя шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар. Кожного ефіру прима-балерина вражає своїми образами! Цікаво, що буде на четвертому ефірі. Вмикай вже о 21:00 телеканал @1plus1_ua та дивись феєричну ніч латини на головному танцювальному шоу країни!», - зазначають автори допису.

У коментарях підтримують захоплення красунею-суддею.

«Вишукана, тендітна, жіночна, яскрава і дуже красива», «Вона у всіх образах прекрасна», «Дуже красива, дотепна дівчина, з прекрасним почуттям гумору і прекрасний суддя для цього шоу. Без неї шоу буде сірим і нудним», - захоплюються глядачі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знайшлися й ті, кому Кухар – не до смаку.

«Може досить??!! вже набридла, чи не цікава, нудна», «Від неї нудить, фу», «Ніякої об'єктивності від неї, тому знаєте хай хоч у лахмітті сидить - всім буде все-одно», - обурюються коментатори.

«Знаєте, коли дивлюся на її суддівство - на одяг не звертаю увагу. Не можу слухати її коментарі! Як вона починає учасників з кимось порівнювати і давати якісь клички! А те з якою зверхністю вона на всіх дивиться взагалі вийшло за всі рамки . В Україні так багато хороших , професійних танцівників . Думаю можна знайти людину , яка б судила коректно і не влаштовувала цирк . А в усьому іншому у вас прекрасне шоу. Слідкую за вами з самого початку», «Пихата, і не справедлива суддя. Судить не танець, а свою симпатію чи не симпатію до людини. Якби в наступному сезоні її б замінили на адекватну людину», - додають інші.

Раніше ми писали про те, що кращі номери і головні інтриги "Танців з зірками": Горбунова запідозрили в допомозі Джамалі, а Артур Логай одягнув партнерку в долари.

Нагадаємо, у 3 випуску " Танці з зірками "запалять натовпом в пам'ять про Григорія Чапкіса, а Melovin приготував ча-ча-ча:"накриє всіх суддів".

Як повідомляв Знай.uа, "Назад до Криму...: Джамала у весільному платті пообіцяла на " Танцях з зірками "історію сильніше"Євробачення".