Співачка Jerry Heil, свого часу прославилася розгромним хітом "Охорона, скасування", презентувала новий кліп на весільну пісню "Тук-тук-тук". І за мінімальний час він набрав на YouTube майже мільйон переглядів.

Успіхами Джеррі похвалилася в своєму Instagram. “А у нас майже лям! Я не вклала в промо на Ютубі жодної гривні-ось, чому я так вдячна вам, моя підтримка, за ваші перегляди і шейри", — написала співачка.

Основна "фішка" Джеррі - її гумор і самоіронія. Ось і в кліпі "Тук-тук-тук" без цього не обійшлося. За сюжетом, відчайдушний землянин в яскраво-жовтому костюмі одружується на інопланетянці синього кольору, в якій вгадується відсилання до фільму "Аватар". Інопланетяни прилітають в українське село, щоб зіграти там весілля. Природно, менталітети у наших і у прибульців "трішки" відрізняються, і виникає багато смішних і незручних ситуацій. Але все виправляє чарочка доброго українського самогону за столом і ... любов.

Джеррі зізнається, що для зйомок цього кліпу довелося пройти через масу випробувань, і довго потім відмивати синю фарбу з шкіри і відпирати з одягу. Посилання на кліп можна знайти в біо артистки — в шапці її профілю Instagram.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Jerry Heil зібрала багатотисячну "фото-базу" українців: знайти себе зможе кожен

Також "Знай.иа" Джеррі Хейл розповіла про коханого, який набагато старший за неї: "Це буде рвань"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Jerry Heil змушена віддавати гроші на лисих чоловіків, крик відчаю почули всі: "Вирости"