Учасниця ток-шоу «Холостяк» і колишня акторка фільмів для дорослих Adel Asanty або Настя Распутіна в програмі «Особистість» з Сергієм Дойком розповіла, що насправді приваблює чоловіка в жінці. За її словами, дівчині важливо відчувати себе впевнено, тоді вона притягне хорошого чоловіка.

«Сексуальність – це подача дівчинки вона повинна бути манірна, вихована і у неї повинна бути якась родзинка. Сексуальність – це родзинка. У неї має бути щось, що буде притягувати чоловіка», - зазначила Настя.

За словами гості програми, родзинка це аж ніяк не зовнішність, а нею може бути все, що завгодно, наприклад тембр голосу: сексуальний голос.

«Сексуальність у нас всередині – це я зрозуміла у 25 років, а до цього я вважала, що сексуальність – це зовні. Якщо ми відчуваємо себе погано, нервуємо або комплексуємо, то ми притягуємо до себе таких же чоловіків», - підкреслила Настя.

Як зазначила колишня Распутіна, якщо дівчина відчуває себе впевнено, розкрито і без комплексів, то вона притягує до себе впевнених чоловіків. На її думку, коли ми страждаємо всередині, то ми притягуємо таких же людей, які страждають.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Депресивні люди заряджають своєю депресивною енергетикою, а ще вони маніпулятори. Я ходила до психолога, і ми все це проробляли, мої дитячі комплекси, я входила в транс – ридала і відпускала всі образи. Ось зараз моє серце і душа повністю відкриті до нового ідеального чоловіка, тому що я себе відчуваю всередині бездоганно», - сказала Настя.

Як повідомляв Знай.ua, Бахматов розповів, як побудувати будь-який проєкт.

Також Знай.ua публікував слова Бахматова: Чому добре розвивається Львів? Через IT і туристів.