Відома українська телеведуча Марія Єфросиніна разом зі своєю хорошою подругою співачкою Ольгою Поляковою заговорили на відверті теми. Як поговорити з дитиною про секс.

Цей випуск під назвою "Дорослі дівчатка" вийде на You-Tube каналі Маші Єфросиніної, а поки що Оля Полякова зробила анонс у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. За нею стежить щодня практично два з половиною мільйони користувача.

Випуск вийде вже цієї п'ятниці, 24 вересня. У ньому дівчатка вирішили заговорити на пікантну тему - секс, і як розповісти про це дитині.

"Поки ви продовжуєте дивитися наш перший випуск на тему довгого шлюбу, залишається менше доби до нового епізоду "дорослих дівчаток". В ньому з @mashaefrosinina говоримо про виховання дітей - підлітків. Ця тема педантична, складна, тонка і важлива, яку не можна не обговорити. Ставте "🔔" на YouTube-каналі "Маша Єфросиніна" і не пропустіть прем'єру! 💛" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ти розуміла, що це секс?; Я жахлива мати?; Мамо, купи мені чоловічі плавки.; Ми посварилися, вона мене назвала поганим словом; Я тобі машину не куплю, квартиру не куплю; Я б теж на вписку сходила" - такі фрази прозвучали в анонсі до шоу. Залишається тільки чекати, що шоу сподобається всім.

У минулому випуску, до слова, вони обговорювали відносини в сім'ях, а також своїх подружжя. Глядачам сподобався такий формат, і вони захотіли ще.

Нагадавши, Оля Полякова сяде в суддівське крісло на "танці з зірками" поруч з Владом Ямою: "замість кухар?". Оля Полякова стане суддею на "танці з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль закрутила роман з двома чоловіками одночасно

Також Знай.ua писав, що 63-річна мама Дана Балана оточила себе чоловіками: