Влад Яма зробив неймовірний сюрприз для своєї дружини. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці соціальної мережі Лілії.

Дружина Влада Ями є популярною Instagram-блогеркою, на яку підписано 42,4 тисячі осіб. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки і відеозаписи членів своєї сім'ї.

21 вересня дівчина опублікувала в сторіз соціальної мережі. На ньому вона показала, який сюрприз зробив для неї чоловік. Сім'я приїхала в Одесу і Влад вибрав найкращий номер в місті, з якого можна побачити неймовірний красивий вид на Чорне море.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Даний подарунок був зроблений на сьому річницю їхнього весілля. На відео можна побачити, як Лілія йде з закритими очима по кімнаті номера, а в кінці бачить прекрасне джакузі і вид на пляж.

я в шоці
, - повідомила здивована Лілія.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.