За розвитком відносин головної холостячки країни Злати Огнєвич із завмиранням серця стежить величезна частина населення країни, і навіть за її межами люди цікавляться, кому ж скаже "так" завидна наречена.

Злата Огнєвич у своєму Instagram написала масштабний пост, присвячений проекту Холостячка і його команді, яка була причетна до створення проекту і його виходу в ефір. Не забула Злата згадати і чоловіків, які прийшли на проект боротися за її руку і серце, адже без них історія б не змогла відбудуться.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"Почавши. Історія, яка зі мною відбувається - трапляється лише раз у житті. До цього причетна величезна команда людей @stbua @holostyakstb @starlight_production_services , а ще-всі наші режисери проекту #Холостячка2021 і головний його режисер @e_zakharchuk_z . Неспання @kalynove @beschastna_tania @elenka.kropyvka і безсонні світанки багатьох інших прекрасних і сильних людей. У моїй свідомості-героїв, потім розповім-чому. Мої улюблені скептики, чудеса трапляються, вони дуже навіть реальні! Залежить від вашої готовності вірити і відкриватися їм назустріч. Я буду це повторювати ще безліч разів-мені випав унікальний шанс почати новий період свого життя! Спасибі всім людям, причетним до цього. Люблю Вас до місяця і назад!. І головне-спасибі чоловікам на проекті! Ви мене навчили бути тією, ким я є сьогодні, а це цінно і важливо!. Історія тільки починається і продовження ми побачимо вже в п'ятницю. А поки-я переглядаю меми в #ТикТок і ваші красиві сторіз! Давайте ще. #ZlataOgnevich #Холостячка2021 #Любов #Відносини #ОткровенияХолостячки" - написала співачка у своєму пості в профілі.

Пост Злати Огнєвич, Instagram zlata.ognevich
Пост Злати Огнєвич, Instagram zlata.ognevich

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До посту Злата додала дуже світле і ніжне фото, де артистка в простій білій майці і вільних джинсах ніби задумалася про щось.

Шанувальники Злати і проекту в цілому бажають співачці успіху в пошуку обранця: "Нехай щастя в житті посміхнеться, любов відкриє чудеса! І казкою почуття обернутися, благословлять їх небеса!!!", "ой, Злата) заінтригувала на пост шоу) тепер дивитися буде ще цікавіше", "ви прекрасні", "чекаємо п'ятниці". - пишуть коментатори.

Коментарі до посту, instagram zlata.ognevich
Коментарі до посту, instagram zlata.ognevich

А за розвитком відносин Злати Огнєвич можна буде спостерігати вже в наступну п'ятницю, в наступному випуску проекту Холостячка.

Нагадаємо, раніше Златі Огнєвич "розбили серце" ще до завершення "Холостячки"

Також "Знай.иа" щаслива Злата Огнєвич несподівано відкрила секрети шоу "Холостячка"

Як повідомляв портал "Знай.иа", хто перейде межу зі Златою Огнєвич на шоу "Холостячка"