Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно один з фан-акаунтів знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана презентував Тіні незвичайну іграшку - величезного плюшевого кенгуру, "фішкою" якого стало те, що він "розмовляє" голосом Дана і повторює його фірмові фрази.

На відео артистка трепетно подякували шанувальникам за милу іграшку, а потім грайливо стиснула кенгуру мордочку.

Примітно, що вибрали саме такого звіра не просто так - раніше в одному з випусків шоу "Голос країни" Дан подарував зірці саме маленького кенгуру, після чого вона отримала миле прізвисько "Кенгуруш". Варто відзначити, що роман парі приписують вже кілька років, проте самі зірки ніяк не коментують особисте життя.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Подарунок від Дантіни - Кенгуруш, який говорить голосом Dan Balan!"

Фолловери не пройшли повз: "той хто завжди поруч...👩❤️👩", "Реакція безцінна🤧 Те,як вона повторює його слова 🥺🥰💜", "Як маленька дівчинка насолоджується іграшкою, клас", "Няшечка 🔥🔥🔥🔥🔥", "Дуже🥺😍😍".