Іванна Онофрійчук вразила своїх шанувальників своїми нарядами. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Однією з ведучих є Іванна Онофрійчук, яка вже встигла вразити своїх шанувальників нарядами. На одному з ефірів вона одягла червону сукню з відкритими плечима і животом, а на іншому - скромне стильне приталене плаття з відкритим декольте.

Прекрасні образи нашій ведучій Іванні Онуфрійчук @ivannaonufriichuk 😍 який тобі більше подобається? З першого чи іншого ефіру? Пиши в коментарях😉, - пишуть на иснтаграм-каналі шоу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак фоловери негативно сприйняли її. Багато хто запропонував поміняти Іванну.

Не подобається як ведуча абсолютно"; " як ведуча-ніяка!"; "Тіна була краще☺❤️"; "неприємна ведуча; "Мені вона взагалі не подобається
, - пишуть вони.