Відома українська співачка Анна Трінчер поділилася з шанувальниками радісною новиною. Дівчина стала обличчям нової колекції жіночого одягу від Андре Тана.

Новий пост співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються нові знімки з фотосесій, а також ролики з виступів. Щодня за Анною стежить понад 1,7 мільйона користувачів.

Цього разу дівчина стала обличчям нової колекції дизайнера і модельєра Андре Тана. Співачка поділилася своїми емоціями про цей досвід.

"Я вірю мене чути... і мені є що сказати❤️ уявляєте? Моя маленька мрія збулася. Так, тепер я обличчя нової колекції @andre_tan_official @andretan_easy @atan.ua ❤️ найвідомішого дизайнера в Україні" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ці фотографії можна буде знайти в кожному офіційному магазині Андре Тана в Україні. До слова, фотографії були зроблені одним з найпопулярніших в країні фешн фотографів - Софією Плакидюк.

У своїх stories дівчина розповіла про те, як несподівано відбулася їх співпраця. Влітку їй написав невідомий номер, і представився Андре Таном.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Чоловік відразу їй запропонував стати обличчям його майбутньої колекції, і Аня не могла відмовити, так як це її мрія з дитинства.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Нагадаємо, Jerry Heil і Анна Трінчер після сварки заспівали дуетом, але розгнівали українців: "Як низько". Jerry Heil і Анна Трінчер представили шанувальникам спільну композицію

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil" злила "відверті фото Анни Трінчер, зірка TikTok помстилася: "дуже негарно". Jerry Heil запевнила, що скріншот листування з Анною Трінчер опублікувала випадково

Також Знай.ua писав, фаворитка Павла Зіброва Анна Трінчер з побитим бойфрендом заявили про поповнення