Не так давно на телеканалі 1+1 стартував новий сезон шоу "Танці з зірками". Глядачі вже встигли познайомитися з новими учасниками, а ось астролог навіть зробила невеликий розклад на любовні стосунки.

Сюжет був показаний в програма "Твій день", яка виходить щодня, і сповіщає українців про всі важливі новини за день.

Цього разу астролог Розалія Романова розповіла, у кого з учасників танцювального шоу можуть скластися стосунки.

Тиждень буде стрімким, як і передбачення жінки. Вона конкретно не назвала ім'я, хто може знайти свою другу половинку на проекті, тим самим заінтригувавши глядачів.

Популярні новини зараз
Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Стосовно відносин. Я поки що скажу вам тільки одну букву-це буква "I". Далі ми будемо продовжувати цю інтригу" - розповідає Розалія Романова.

Ведучі почали гадати, у кого ж можуть скластися стосунки, і згадали Івана Люленова з партнеркою Яною Цибульською. Однак, він покинув шоу минулого тижня, і невідомо, він це чи ні.

Варто відзначити, що раніше комік розповідав, що на даний момент у нього немає дівчини, у відносинах він не перебуває. Іван хоче, щоб все було по чесному, по любові. Поки що такого не сталося, і він знаходиться в пошуках. Хто знає, може прогноз астролога спрацює, і незабаром чоловік оголосить про відносини.

До слова, між учасником Melovin і його партнеркою Лізою Русiною також помітили особливий зв'язок, однак, астролог про це поки що нічого не сказала.

Нагадаємо, що в перший ефір шоу ніхто не покинув проект, а ось на другому тижні найгіршими виявилася пара коміка.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Раніше повідомляв Знай, що суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський поділився важкою втратою: "я задихаюся...". Суддю шоу спіткало велике горе

Також Знай писав, що Олександра Зарицька з "Kazka"похвалилася шикарною розтяжкою перед"Танці з зірками".