Український лікар-педіатр Євген Комаровський показав, який урожай грибів зібрав у лісі вже цього сезону. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація.

"Осіннє полювання за грибами оголошується відкритим! Гриб головач гігантський. З сімейства печериць, між іншим! Їстівний до тих пір, поки м'якоть Біла», - розповів Комаровський про свій «улов».

На фото доктор стоїть поруч з декількома грибами, за формою і розміром нагадують футбольні м'ячі.

"Ви тільки завтра теж не забудьте щось опублікувати, щоб ми знали, що ви живі», «ми в полях збираємо, де пасовища», «один гриб - тиждень їжі, відчуйте себе равликом», «я подумала, що Ви знайшли яйце динозавра», «це він же в народі дощовик? який потім стає порожнистим всередині з таким сірим пилом?", "Це під Чорнобилем???» ,- коментують повідомлення читачі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ДО РЕЧІ, Комаровський - не єдиний, хто вже відправився в ліс за грибами. Футбольний коментатор Віктор Вацко також шукав грибочки, але його улов набагато скромніше, ніж у педіатра.

"Перший білий гриб сезону. І єдиний. Сухо в лісі. А ви любите грибочки? Відповідь @elevchenko я знаю. P.S .: -Ґів'ї, ти памидоры лубишь? - Їсти-так! А так-нет!!!",- пожартував Вацко.

Нагадавши, лікар Комаровський назвав топ-5 правил захисту від кишкових захворювань у спеку: "мийте, смажте, кип'ятіть".

Як повідомляв портал " Знай.ІА, Комаровський розповів, як навчити дитину вас слухатися: топ-5 важливих порад батькам.

Також " Знай.ІА " писав, що Доктор Комаровський дав поради щодо безпечної їзди в машині з дітьми: ці правила врятують життя вам і дитині.