Реперка Alyona Alyona розповіла журналістам програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", коли переїде жити до свого коханого.

Серце реперки Alyona Alyona вже пів року як зайняте. Виконавиця навіть опублікувала пост у своєму Інстаграмі, в якому зазначила, що збирається жити з коханим під одним дахом.

"На початку вересня це буде. Для мене це настільки цікаво, це перший такий досвід, що буквально з початку наших стосунків він своє називав нашим. От "ти до мене йдеш" - не до мене, до нас. Це твоє. Якісь приходили друзі до нього, я була в нього, він казав: "Так, вона тут хазяйка, в неї питайте, де шо лежить". Він, можливо, саме цим мене так притягнув до себе. Що він настільки довіряє і дозволяє мені все робити, що я хочу. І найголовніше, він мене приймає такою, яка я є. А тепер мені вже хочеться для нього змінюватися, щось робити", - поділилася із журналістами каналу "Україна" зірка.

Також, реперка тільки "Зірковому шляху" зізналася, що зі своїми батьками вони один одного вже познайомили.

"Я з його батьками познайомилась, напевно, ще в 1-й місяць стосунків. Так вийшло, що відбувався ремонт в його житлі, і вони приїхали допомагати. І там була я, і все. Я навіть їздила нещодавно писати музику в Запоріжжя, і жила в його батьків. Нормально. Якось ми так зійшлися, все так добре", - розповіла Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що гола Alyona Alyona помріяла про інтим в несподіваному місці: "Не бійтеся..."

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona зняла одяг, прикрила "сором" простирадлом, але на машину не вистачило: "Нехай твій друг..."

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona після дріфту на Софійській площі засвітила "темне око": "Якщо ви помітили..."