Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість, яка є зірковим детективом шоу "Маска", дала відверте інтерв'ю проекту "Зірковий шлях", коментуючи скандал з російським виконавцем Валерієм Меладзе.

Співак в інтерв'ю Ксенії Собчак назвав Ольгу "фріком", а сама Полякова не стала мовчати і поцікавилася у Валерія, як йому вдається жити, працювати і будувати політичну кар'єру в Росії, а після виступати в Україні (Меладзе дав концерт на музичному фестивалі Atlas Weekend 2021 і став зірковим гостем шоу "Співають всі".

За словами артистки Валерій не вибачався за свої слова, проте на зйомках "Співають всі" зізнався одному з продюсерів, що шкодує про сказане. Сама ж співачка порадила дівчатам ніколи не давати себе ображати і не мовчати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Оля Полякова прокоментувала скандал із Валерієм Меладзе 👇

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю співак назвав @polyakovamusic «фріком». Отож ми запитали детектива шоу МАСКА @maskaukrainetv, чи вибачився @meladzevalerian за свої слова.

Виявилося, під час зйомок мегашоу «Співають всі!» @spivayut_vsi Валерій згадував про інцидент."

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора