Видатний український футболіст і екстренер національної збірної Андрій Шевченко порадував свою віддану аудиторію сімейним знімком у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1 мільйон осіб.

На фото зірковий спортсмен позує зі своєю сім'єю, яких не так вже й часто показує на загальний огляд. У кадрі можна побачити маму Андрія - Любу, батька Миколу і старшу сестру Олену. Примітно, що на знімку немає дружини футболіста американки Крістен Пазік, у шлюбі з якою він перебуває з 2004 року. До речі, з тих пір вони є щасливими батьками 4 синів - Джордана, Крістіана, Олександра і Райдера-Габріеля.

Варто зазначити, що Андрій цього разу залишив підпис під фотографією англійською мовою, хоча до цього його шанувальники помічали проблиски української, якого всі так чекають від футболіста в соцмережах. Раніше він навіть нарвався на хейт від патріотичних особистостей в свою сторону.

"Сімейна вечеря в Києві, люблю ❤️" - написав Андрій.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі в соцмережі захопилися сім'єю футболіста, також були коментарі з приводу повернення Андрія в збірну, деякі вболівальники досі чекають і сподіваються на продовження його тренерства.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Андрій Шевченко після втрати тренерського крісла втішився в обіймах Софії Ротару: на очах у сина

Як повідомляв Знай.uа, донецький "Шахтар" і київське "Динамо" дізналися майбутніх суперників Ліги чемпіонів: результати жеребкування

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Шевченко звернувся до збірної України після призначення Петракова: "Незабутні 5 років"