Колишня дружина відомого українського репера Потапа Ірина Горова частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 135 тисяч осіб.

Зараз вона з Толіком і Наташею вирушила до Греції, на острів Корфу, на відпочинок. Звідти її дочка виставляє безліч красивих знімків, зачіпаючи тему затишних вуличок, самого містечка або окремих закладів.

Ірина Горова, скріншот з відео
Ірина Горова, скріншот з відео

Названій доньці Олексія Потапенка дуже сподобався цей населений пункт, але, на її думку, він підходить для душі. Тоді як великі мегаполіси - для самореалізації.

Ірина поділилася парою знімків своїх дітей, які покаталися на надувних подушках, на великій швидкості.

"Мої щасливі мавпочки)🐵 Весь пляж перелякали своїми вересками, особливо дідуся і бабусю😎", - заявила Горова.

Ірина Горова, instagram.com/gorovaya_irina/
Ірина Горова, instagram.com/gorovaya_irina/

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Мама 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "Дідусь і бабуся, а вам слабо так", "Дуже екстремально, та це ваша стихія🦈", "Яка краса👏👏👏", "Клас😍", "А мені слабо, я їх знімала і підганяла човник))", - пишуть користувачі в коментарях, включаючи її доньку Наташу і саму Ірину Горову.

Нагадаємо, колишня Потапа Ірина Горова засвітила, з ким відпочиває в Греції: "Це все про любов"

Як повідомляв "Знай.ua", названа донька Потапа Наташа Горова заговорила про старість: "Коли тобі за 20..."

Знай.ua писав, названа донька Потапа Наташа Горова зворушила фото з вагітним животиком