Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і виступає в Росії має багатомільйонну армію шанувальників. Зірка часто тішить прихильників новими хітами та досить активна у соцмережах.
У своєму Instagram Ані Лорак активно ділиться з прихильниками новими світлинами чи цікавими моментами з життя. Цього разу співачка поділилася яскравим фото на якому позує з повітряними кульками.

Ані Лорак, фото з instagram
Ані Лорак, фото з instagram

"Світ навколо нас - це відображення наших думок🙌🏼 І ми самі формуємо і наповнюємо свою реальність🎈Посміхайтеся! І хтось посміхнеться у відповідь😉", - так Ані Лорак підписала оприлюднене фото.

На світлині співачка позує на фоні своєї автівки при цьому тримаючи кульки та мило посміхаючись на камеру. Ані Лорак одягла коротеньку чорну сукню, яка вдало підкреслює її струнку фігуру. Свій образ співачка доповнила кольє, браслетом та стильними каблучками.

Нагадаємо, що Ані Лорак заінтригувала фанатів після поїздки до Києва: "Буде бомба". Загадкове оголошення з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала, з ким прокидається в одному ліжку: "Коханий". Ані Лорак виставила зворушливі кадри, показавши, як почався її день

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак оголила ніжку заради зустрічі з коханим: "Спасибі за теплий прийом". Ані Лорак опинилася в білосніжній сукні після зустрічі в Пітері