Відома українська співачка Тоня Матвієнко має чималу армію шанувальників. За її життям в Instagram стежать понад 90 тисяч осіб і вона з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу, щоб бути ближчою зі своїми шанувальниками Тоня Матвієнко у розділі stories влаштувала популярну рубрику "Питання-відповідь". Тут шанувальники могли задати співачці будь-яке питання, а вже тоді Тоня обирала на що відповідати.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Один з прихильників Тоні Матвієнко попросив, так би мовити, пограти у популярну гру "Крокодил". У цій грі учасник має показати будь-яке слово не називаючи його, а інші мають його відгадати. Підписник задавав Тоні Матвієнко слово баклажан.

Тоня Матвієнко, скріншот stories
Тоня Матвієнко, скріншот stories

Співачка найшла оригінальний вихід із цієї ситуації, і просто опублікувала фото з автівкою баклажанового кольору. При цьому Тоня Матвієнко сподівалася, що у всіх її шанувальників виникне асоціація з піснею Тіматі "Баклажан", адже там є такі слова: "Лада Седан! Баклажан!".

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще