Сьогодні шикарну модель plus-size Мілу Кузнєцову вже не потрібно представляти – ефектну красуню знають багато українців. А нещодавно стало відомо, що Міла буде членом журі на яскравому шоу "Співають всі" на телеканалі Україна.

Перед початком ефектного шоу Міла Кузнєцова в інтерв'ю розповіла про те, як сприймає образи, доглядає за собою і як ростуть її груди.

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Існує відома формула успіху: 10% знання + 40% мислення + 50% оточення. На ваш погляд, цього достатньо?

Я б ще додала зовнішній вигляд. У нас судять людей по тому, як ти виглядаєш, на якій машині приїхав, яка у тебе зачіска і макіяж. Але коли людина починає з тобою спілкуватися, то вже складається більш глибока думка про неї, як про особистість.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Мені часто задають питання: "Що у тебе є, крім великих грудей?" Тобто люди мене сприймають зовні, а коли ми знайомимося ближче, то мені кажуть: "Боже мій, ти така мила, позитивна і світла!" (Посміхається.)

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Як ви реагуєте на те, що хтось поверхово ставиться до вас?

Я настільки звикла до хейту, що вже не сприймаю образливі коментарі близько до серця. Я знаю, що у мене є мої люди, які скажуть мені компліменти і будуть мною захоплюватися. До того ж у мене мало хейтерів. Я вже давно кручуся в шоу-бізнесі, тому розумію, що хтось все одно обговорить або напише коментар, якщо ти публічна людина.

Я думаю, що хейтери – це глибоко нещасні люди. Вони хочуть піднятися за рахунок когось іншого. Образили – і камінь з душі впав.

Наприклад, я така людина, яка завжди радіє успіхам друзів. Але у мене були такі подруги, які говорили в обличчя неприємні речі. І я розуміла, що мені такі люди не потрібні. Навіщо плодити негатив? Тому у себе на сторінці я додаю хейтерів до чорного списку.

Ви даєте людям другий шанс, якщо вони неправильно вчинили, але через деякий час усвідомили це?

Я даю другий шанс, але мені потрібен час, щоб пережити неприємний момент. Це може тривати тиждень або місяць. Я вважаю, що в світі немає таких глобальних проблем, через які треба ображатися до кінця життя. Треба вміти прощати людей.

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Чи є якісь секрети, як ви доглядаєте за собою?

Я модель plus-size, але не вважаю, що якщо у людини пишні форми, то у неї має бути в'яле тіло. Треба обов'язково займатися спортом. Якщо ти любиш поїсти і не прагнеш схуднути, фізичні заняття допомагають тримати тіло в тонусі. Крім того, я роблю масажі, використовую антицелюлітні засоби. У мене груди більше 15 розміру. Я стежу за тим, щоб не було розтяжок і шкіра була пружною. У мене тільки для грудей п'ять різних кремів!

Ви регулярно стежите за собою або час від часу робите собі поблажки?

Такого вже немає. (Посміхається). Я регулярно проводжу процедури. Це теж частина моєї роботи – стежити за тілом, доглядати за ним і не пускати все на самоплив.

Якому виду спорту ви надаєте перевагу?

З моїм розміром грудей навіть біг – це не варіант. Я дуже люблю кататися на велосипеді, тому що під час велопрогулянки тренуються всі м'язи і немає ніякого навантаження на груди. Я люблю плавати і намагаюся займатися спортом два рази на тиждень. І ще у мене є одне прекрасне захоплення – бокс. Це важко, але мені цікаво. До того ж бокс – дуже хороший спосіб скинути негативні емоції.

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

В одному з інтерв'ю співачка і актриса Анна Семенович зізналася, що у неї гігантомастія – коли груди розростаються до величезних розмірів. У вас груди такого ж розміру, якими вони були кілька років тому?

Мої груди стає з кожним роком все більше і більше. (Посміхається.) Але я не вважаю цю особливість захворюванням. Я настільки люблю свої форми, що нічого не хочу міняти. Навіть худнути не хочу, мені подобається те, як я виглядаю. Якщо скинути вагу, то я вже не буду такою затребуваною серед худеньких моделей, як я змогла реалізуватися, ставши моделлю plus-size.

Деякі дівчата переконані, що у них немає стосунків через маленькі груди. Як ви вважаєте, це причина?

Ні, проблема не в розмірі грудей. У таких дівчат немає відносин, тому що у них багато внутрішніх проблем. Звідси всі комплекси. Але, наприклад, в моєму оточенні є дівчата, у яких невеликі груди, проте вони щасливі дружини і мами.

Чоловіків притягує харизма. А якщо дівчина вважає, що у неї великі стегна, маленькі груди, і всі проблеми тільки через це, то чоловікам, які виявляються поруч з ними, точно не сподобається такий стан незадоволеності собою. Не на груди вони звертають увагу, а на впевнену в собі жінку, яка всім своїм виглядом показує: "Я навіть з нульовим розміром грудей найкраща!" І такі жінки завжди отримують багато уваги і компліментів. А тим, хто вважає, що немає грудей – немає любові, потрібно розібратися з собою. Коли вони позбудуться внутрішніх проблем, тоді у них все буде добре!

Хто може привернути вашу увагу?

Я обожнюю яскравих людей: у когось може бути незвичайна татуювання або рожеве волосся. Ми живемо в такий час, коли можна втілити будь-яке своє бажання. Хоча я не хочу тату на своє тіло. Я його дуже люблю. (Посміхається.)

Сьогодні багато публічні люди зізнаються в тому, що зверталися за допомогою до психолога. Вам доводилося бути у такого фахівця на прийомі?

Я не помічала у себе якихось проблем, через які б впадала в депресію і плакала. Я зазвичай радію життю і людям, тому вдячна кожному дню. Я більше люблю життя, ніж шукаю в ньому якісь проблеми.

Зараз багато говорять про чергову хвилю коронавірусу. Ви готові до самоізоляції?

Це велика трагедія для всього світу, і, якщо не буде четвертої або п'ятої хвилі, знайдеться covid-20 або -22. Мені здається, що жити як раніше, ми вже не будемо. І я дуже страждаю від усіх цих обмежень, тому що люблю подорожувати. В'їзд в деякі країни досі закритий, або потрібно вакцинуватися перед поїздкою. А я поки не надумала робити вакцину. У людей сьогодні немає вибору: або роби вакцину, або нікуди не виїжджай.