Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США. Так, Лілія виставила в Сторіс кілька кумедних відео, подорожуючи по околицях Майямі на автомобілі. Дружна сім'я вирішила відвідати спеціальну ферму, на якій можна збирати вирощені овочі та ягоди, а після платити за них гроші, щоб забрати додому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Лілія пожартувала, що вони приїхали в справжнє село, демонструючи величезні поля з урожаєм і катаючись на тракторі по місцевості. Після Ями збирали величезну полуницю на грядках і проводили екскурсію по фермі, радіючи новим враженням. До слова, агротуризм в останні роки став дуже популярний в США, часто туристи можуть не тільки збирати фрукти і овочі, а й брати участь в процесі приготування сиру, вина, ходити по гриби і навіть доглядати за тваринами.

Лілія Яма, instagram.com/liliya_yama/

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.