Ксенія Мішина і Олександр Еллерт після фіналу "Холостячки" не розлучаються один з одним і діляться кадрами спільного життя в соціальних мережах.

Однак медійними персонами Ксенія і Саша були ще задовго до романтичного проекту і часто брали участь в різних передачах. Цього разу у фан-акаунті Еллерта вирішили згадати, як він брав участь у програмі "Шалена зірка".

На відео-нарізці з передачі Еллерт від душі веселиться, запально танцює, балується і навіть показує гусака своїми руками.

У тому числі з іншим учасником він крутить дупою і не відмовляє собі ні в яких розвагах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми розповідали, що наречений Мішиної, автор-сценарист " Кварталу 95 "Олександр Еллерт попросив сказати в прямому ефірі радіо" Люкс фм "забавну фразу:"Абу-бу, я тебе люблю". У свою чергу, актриса проявила сміливість і вирішила це зробити. Варто відзначити, що вийшло дуже мило. В кінці ролика Еллерт голосно розсміявся.

"Абу-бу, я тебе люблю", - сказала Мішина в прямому ефірі, поки Еллерт сміявся на задньому фоні.

Нагадаємо, українці помітили дивацтва у Холостячки Мішиної і сина Платона.

Як повідомляв Знай.uа, біографія нового "Холостяка", що відомо про сім'ю, кар'єру і хобі Міші Заливако.

Також Знай.uа писав, що Еллерт захотів стати ідеальним Тригубенко для Мішиної.