Українська співачка Настя Каменських запевняє, що щаслива у шлюбі з репером Потапом, з яким їх з'єднує довга історія творчої співпраці. Проте дітей у зіркової пари ще нема, що бентежить деяких шанувальників музикантів.

Так, на одному з фанатських акаунтів Потапа і Насті був розміщений архівний знімок, на якому співачка у халаті тримає в руках п'ятьох білих цуценят. Авжеж, таке фото змусило усіх відразу заговорити про материнство.

"Вітаю з поповненням", — писали ті, хто не знав, що цуценят собака принесла не зараз.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Але й знайшлися ті, хто невдоволений відсутністю потомства у зірки: "Де Настині хлопчики та дівчатка !!! Потап уникає своїх обов'язків?!?" — йде мова у типовому коментарі.

"Пора самій родити і стати мамочкою своєї кровиночки", — пише інша користувачка соцмережі.

Багато хто цікавиться, чи можна взяти цуцика в зірок і засмучується, коли дізнається, щ фото вже не актуальне.

Варто зазначити, що суспільний тиск щодо батьківства останнім часом все частіше стає предметом обговорення. Українці відзначають, що оточуючі немов підштовхують їх завести дітей, проте про відповідальність і обов'язки говорить мало хто.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.