Колишня дружина Віктора Павлика Лариса Созаєва різко відповіла нинішній вагітній дружині народного артиста після її заяви в інтерв'ю про гроші. Відповідну публікацію вона розмістила в Facebook.

На що Лора Созаєва відповіла в Facebook відомим віршем Юрія Марковцева "Собака гавкає - караван йде" і додала в пост інтерв'ю Реп'яхової.

Раніше вагітна дівчина розповіла, що у них зараз матеріальні труднощі через карантин і вони втрачають по 150 тисяч щомісяця. Крім цього Віктор ще й допомагає колишній дружині виплачувати кредит за квартиру.

"Він його (кредит. - Ред.) взяв 15 років тому, пообіцяв, і він повинен своє слово стримати", - сказала тоді Репяхова і закинула Созаєвої, що вона повинна вчитися жити самостійно.

Катерина сказала, що вона матеріально незалежна від чоловіка і колишній дружині теж потрібно вчитися жити самостійно, адже Павлик не вічний.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, колишня дружина Павлика розповіла про муки поруч з покійним сином.

Як повідомляв Знай.uа, екс-дружина Віктора Павлика відверто розповіла про життя зі співаком і смерть юного сина.

Також Знай.uа писав, що лисіючий жеребець Віктор Павлик засвітився в обіймах чоловіка.