Проект "Хата на тата" дуже полюбився українцям за те, що показує, якими безпорадними часом стають чоловіки, коли їх кохана дружина їде з дому на кілька днів.

Саме тут вони починають по-справжньому розуміти, скільки всього по побуті робить їх улюблена і цінувати цю працю, який раніше вони вважали дріб'язковим.

Часом не витримують натиску домашніх справ навіть чоловіки, які вважали себе крутими. Так, готування і прибирання довели до сліз "чіткого пацу".

Деякі чоловіки з екранів намагаються віщати свою мудрість. Чим шокують не тільки глядачів, а й власну дружину. Наприклад, один з учасників був переконаний, що"чоловік повинен бути вільним, як сопля в польоті".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поганий приклад з батьків, які не допомагають жінкам в побуті, беруть навіть сини. Так, маленький хлопчик заявляв, що не допомагає мамі, як і тато, тому що він майбутній блогер, а вони не працюють.

Виконувати всі справи, навіть самі базові, як приготування сніданку, часто не вдавалися учасникам з першого разу і один з них навіть назвав свій кулінарний шедевр "сракою собачею".

Інший тато, який залишився на господарстві, звинуватив усіх у тому, що він спалив обід. Причиною він назвав стіл, дружину і сина.

Нагадаємо, Олександр Педан дав поради, чим зайняти дітей на карантині.

Як повідомляв Знай.uа, молода українка стала мамою для восьми братиків і сестричок після смерті батьків.

Також Знай.uа писав, що промоклого і голодного дитини всю ніч не впускали в будинок родичі.