15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Маша дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram і показує кадри зі свого насиченого життя.

На цей раз вона дала міні-рецензію на серіал, виходу якого довго чекала – Fate Winx, в перекладі Доля: Сага Вінкс.

"Вердикт: тільки почала дивитися. Вони споганили всіх персонажів. Не тільки дівчаток, але і хлопчиків. Що досить сумно. А так - поки чекаємо. Вони ще типу навчаються в одній школі. Це типу одна школа, але різні корпуси. Вони чекали моменту, коли до них прилетіли фахівці. Як грусно", - каже Маша.

Морські пейзажі змінилися звичайними буднями і 15 – річна Маша проводить вечір суботи, як звичайний український підліток - за переглядом улюбленого серіалу на ноутбуці.

При цьому дівчина змінила лежак на пляжі на свою постіль вдома і навіть стала таким собі "постільним" експертом, або експертом на дивані, який виносить свої зауваження та рецензії щодо новинок на екрані.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

скріншот Instagram Stories Маші Полякової
скріншот Instagram Stories Маші Полякової

скріншот Instagram Stories Маші Полякової
скріншот Instagram Stories Маші Полякової

А ще пару днів тому вона годувала на Мальдівах птахів кокосом.

"Пташка забрала у нас шматочок кокоса і понесла його пташенятам", - розповідає за кадром Маша Полякова.

Юна Маша в Stories розповіла, як вони з сестрою погодували місцеву пташку з потомством. Дочка Полякової поділилася з фоловерами, короткими і в той же час добрими відео.

Нагадаємо, Оля Полякова показала красунь-дочок в купальниках, влаштували неабиякі "бої".

Як повідомляв Знай.uа, 15-річна дочка Полякової росте чуйною дівчинкою-нагодувала "знедолених".

Також Знай.uа писав, що Полякова посадила 9-річну доньку на дієту.