Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк вирушила на відпочинок на Мальдіви за прикладом багатьох інших зірок шоу-бізнесу.

Нікітюк опублікувала перші фото з островів в Stories Instagram. Так, вона показала красиві хвилі і зробила селфі на тлі морського пейзажу.

Крім того, вона вирішила опублікувати вітальні малюнки з пелюсток троянд, які виклали співробітники готелю їй на ліжку. Там були квіточки і дві пташки, які цілуються. Вона показала, що з самого ранку вже в купальнику і готова відпочивати.

Поки українці кутаються в пуховики, Леся вирушила грітися на Мальдіви, де зараз +29 градусів тепла.

" Друзяшки, Доброго ранку ще раз. Показую вам трішечки територію і саму віллу, самі апартаменти. Вони знаходяться на воді. Зараз я вам відкриюся, покажу", - каже Леся за кадром.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Раніше ми розповіли, що нещодавно знаменитість виставила кумедний скріншот в сторіс, поділившись уривком листування, яку отримала від відданої шанувальниці відразу після інтерв'ю з Дмитром Гордоном в проекті "в гостях з Дмитром Гордоном". Так, артистка багато розповідала і про особисте життя, і про кар'єрне зростання, і про дитячі роки, і про рідне місто Хмельницький. Фанатка Лесі залишилася в захваті від її відповідей, особливо трепетну увагу вона приділила відповідям зірки про шоу "Орел і Решка".

Нагадаємо, Леся Нікітюк заради "Холостячки" зважилася на радикальні заходи.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Леся Нікітюк здивувала мольфарськими здібностями.

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вирішила довести Тіні Кароль, що її" Шиншила " краще.