Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 8 мільйонів чоловік. Цього разу, знаменитість розповіла про своє дитинство.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Регіни в Інстаграмі.

Знаменитість поділилася з шанувальниками, як її виховували рідні в дитинстві, зокрема мама.

Тодоренко повідала, що їй прищепили з найменших років любов до працьовитості, яка допомогла їй стати тією, ким вона є зараз.

"Моїм прикладом була і є наша мама, яка дуже цікавим чином готувала мене до дорослого життя. Частенько примовляла мені: "Донечко, ти головне хорошу людину для життя знайди, щоб не доводилося багато і важко працювати", а сама, вимовляючи цю фразу, працювала на двох роботах по 10-12 годин на день. Тато теж весь час пропадав на роботі, повертаючись пізно вночі, але дівочі поради мені давала саме мама, тому спостерігаючи за нею мій маленький мозок утилізував інформацію про якусь «хорошу людину, щоб не працювати», але чудесним чином моментально засвоїв, якою працею досягаються цілі і заробляються гроші. Пам'ятаю, як батьки хвилювалися, коли я їхала в свої перші концертні тури, виступаючи часто ночами, а як мама ховала сльози, проводжаючи мене в чергову затяжну відрядження кудись в небезпечний Гондурас, Колумбію, Венесуелу.
Тепер же в колі сім'ї ми сміємося, що мама говорила про одне, а своїм прикладом показувала зовсім інше, але ж мамина працьовитість допомогла мені стати тим, хто я є.
З 18ти років я сама себе забезпечую, і ця незалежність мені дуже подобається! Мене навчили працювати. До цього доклали руку і тато, і дідусь, і бабуся. Як зараз пам'ятаю: мені 6 років, перед очима величезний город, його необхідно прополоти, відчистити від колорадських жуків кущі картоплі, обкопати дерева і зібрати урожай).
І ось сиджу я і радію, що для того , щоб «не доводилося важко і багато працювати» не хорошу людину треба шукати, а улюблену справу вибрати . Адже коли займаєшся улюбленою справою, годинник не має значення, а важка праця трансформується в задоволення, і найголовніше "хороша людина" дуже швидко стає твоїм чоловіком",- розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко потрапила в біду на Балі: величезні хвилі мало не забрали ведучу в океан

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тодоренко зізналася, як вони з Топаловим "працюють" над відносинами: "переломний момент"

Також «Знай.иа " писав, що Регіна Тодоренко поскаржилася на Топалова після трьох років шлюбу: "непосильна ноша"