Лідерка музичного ансамблю "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон продовжує з великою радістю ділитися епізодами зі свого життя. На цей раз вона показала, як до неї прийшли щедрувати її "молодиці".

Відповідне відео вона розмістила на своєму каналі на YouTube.

На початку запису Фаліон стоїть на порозі власного будинку і промовляє невеличке вступне слово. Можна побачити, що її вхідні двері прикрашені новорічними іграшками.

"Яке щастя, що ми ще не здичіли по своїм домівкам від карантину, від замкненого простору, що ми ще зберегли народні традиції, що ми ще відкриваємо двері і старим, і малим, які прийшли привітати нас із Різдвом, із Святим Василем. Тож сьогодні до мене — вже десятий раз відкриваю двері — приходять і вітають", — каже співачка.

"Привітання від моїх сільських молодиць. Я його слухаю і хочу, щоб послухали і ви", — анонсує Фаліон наступну частину відео.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі кадр перемикається на групу з восьми жінок середнього і літнього віку (тут стає ясно, що назвала їх молодицями Наталія з легким гумором), які виконують народну пісню-щедрівку "Старий рік минає".

Щедрівки в Наталі Фаліон, кадр з відео
Щедрівки в Наталі Фаліон, кадр з відео

Нагадаємо, Зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон зізналася в особливих стосунках: "Нас поєднують…"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Лісапетного батальйону" повідала про боротьбу з онкологією: "Немає ніякої надії".

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески".