На телеканалі "Україна" стартувало нове зоряне детектив-шоу "МАСКА", учасниками якого стали українські зірки. Але їх особистості - таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Тепер телеглядачам розкрили першого зіркового учасника "МАСКА", який ховався під костюмом Буйвола. У випуску Новин "Сьогодні" стало відомо, що під маскою переховувався популярний співак Олег Винник. Саме він стане п'ятим зірковим детективом масштабного проекту каналу "Україна", який разом з Олею Поляковою, NK | Настею Каменських, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде розгадувати, які знаменитості зникли під неймовірними масками.

Тиждень тому Буйвол вразив глядачів оригінальним виконанням хіта Христини Соловій «Тримай» в рок-версії. Учасник дав підказки про свою особистість. Так, Буйвол зазначив, що стадіон у нього асоціюється з роботою, слово «ніч» – з піснею, а на зображення Срібної кнопки Youtube Буйвол відповів «більше 5». А ще у відео з'явився постер фільму "Скажене весілля" і прозвучала пісня NK | Насті Каменських "Обіцяю" – саме ці підказки наштовхнули зіркових детективів на думку, що в образі Буйвола сховався Потап. Крім того, учасник дійсно співав дуже схожим на Потапа голосом, а в кінці епізоду несподівано заявив, що він – п'ятий детектив шоу «МАСКА» і йому дуже важливо, чи вгадала його особистість Настя Каменських.

Зіркові детективи були шоковані, коли побачили, що під маскою Буйвола замаскувався Олег Винник. Правильно розшифрувати підказки вийшло не у всіх. Олег Винник часто виступає на стадіонах, тому і назвав це місце роботою. У нього є пісня під назвою "Кам'яна ніч". Срібну кнопку Youtube вручають за 100 тисяч підписників на каналі, у артиста їх більше 500 тисяч, тому він і відповів «більше 5». Винник з іншими знаменитостями виконав саундтрек до обох частин фільму "Скажене весілля", а разом з Каменських був суддею популярного вокального шоу. А ще у відеопідказці уважні глядачі помітили число 20841 - індекс села Вербівка, де ріс майбутній артист.

Буйвол на шоу "МАСКА", джерело: телеканал "Україна"
Буйвол на шоу "МАСКА", джерело: телеканал "Україна"

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Перебувати під маскою – надзвичайно складно, але я спеціально пішов на цей крок. Я дивився версії шоу «МАСКА» інших країн, і мені було дуже цікаво, що відчувають учасники в цих об’ємних костюмах, який там всередині світ. Ти не можеш поворухнутися, тобі дуже спекотно, все пливе, піт тече. Це розвиває терпіння. Я змінив 4 футболки, тому що буквально за 10-15 секунд перебування в костюмі вони одразу ставали мокрими. Сподіваюся, що цей досвід допоможе мені відгадувати, які знаменитості могли сховатись під масками, краще зрозуміти їх мотивацію і розшифровувати підказки ", - розповів Олег Винник.

Так що вже в наступну суботу, 30 січня, Олег Винник приєднається до команди зіркових детективів і буде відгадувати, які зірки замаскувалися в неймовірних образах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Загадковий буйвол на "Масці" довів Настю Каменських до сліз: "Це Потап"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Носоріг або Лев: українці розійшлися в думках, хто з "Маски" зацікавить Полякову

Також «Знай.иа " писав, що Українців познайомили з новим персонажем "Маски", Буряк підкорить кожного: "вуса і оселедець"