Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, частенько радує шанувальників кадрами із зіркового життя. Також потрібно зазначити, що співачка, іноді, публікує загадкові кадри, які шанувальникам дуже і дуже подобаються.

Так, нещодавно в мережі з'явилися кадри, на яких можна побачити ніжку маленької доньки Лободи Тільди.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Світлани Лободи в мережі Instagram.

Історія Світлани Лободи, скріншот: Instagram
Історія Світлани Лободи, скріншот: Instagram

"Тіля співає Молоко", - коротко підписала свою історію Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На свіжих кадрах можна побачити дитячу ніжку. Також можна припустити, що ця ніжка належить доньці Світлани Лободи Тільді, ім'я батька якої вона не оголошує. Шанувальники припускають, що це дитина Тілля Ліндеманна, німецького співака, лідера гурту "Rammstein".

Варто також нагадати нашим читачам, що ще в грудні 2020 року Лобода порадувала фанів відео на ліричний трек moLOko. У ролику зірка постала в двох образах - чорній міні-сукні з ефектним декольте і молочній сукні в підлогу з розрізами на животі і оголеною спинкою. Артистка влаштувала танці на столі.

Режисером відео виступив відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. У коментарях користувачі поділилися емоціями від побаченого і почутого. Так, фани зазначили, що відео вийшло неймовірно гарним.

Раніше повідомляли, Лобода показала, як намокають дівчата під її пісню: "Ку-ку".

Як повідомляв Знай.uа, Лобода заявила про бомбу: "Готуйтеся".

Знай.uа писав, Лобода показала, як пітніє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен".