20 січня могло б виповнитися 79 років народному артисту України, керівнику легендарного ансамблю "Червона рута" та чоловікові Софії Ротару Анатолію Євдокименку.

Про день народження видатного музиканта нагадують на одному з фанатських акаунтів Софії Ротару в соціальній мережі "Інстаграм", де також розмістили й архівні кадри з артистом.

"Сьогодні виповнилося б 79 років народному артисту України Анатолію Кириловичу Євдокименко: прекрасній людині, талановитому музиканту і чоловікові Софії Михайлівни. Дякуємо йому за все, що він зробив для своєї коханої Софії!" — йде мова у публікації.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко, фото: Домашний Очаг
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко, фото: Домашний Очаг

Варто нагадати, що союз Ротару і Євдокименко був напрочуд довгим і міцним як для зірок такого масштабу. Співачка неодноразово розповідала про надзвичайну важливість чоловіка у своєму житті. Коли ж він пішов з життя у 2002 році, то Софія однозначно вирішила зберігати йому вірність та не стала укладати нових шлюбів і балувати ЗМІ чутками про нові романи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Подивитися, яким був Анатолій Євдокименко у свої молоді роки можна на цьому відео.

Нагадаємо, Син Ротару показав усю батьківську любов одним кадром: "Такі щирі і справжні".

Як повідомляв портал Знай.uа, юна племінниця Ротару навчила українок креативно відкривати вино: "Залежні б не витримали". Артистка вирішила ввечері розслабитися з келишком вина.

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Sonya Kay показала чоловіка, про якого думає досі: "Ніколи не зможу зрозуміти". Вона опублікувала фотографію свого батька Сергія Хлябича, який помер пів року тому.