Відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий татко Арсен Мірзоян продовжує активно ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами. Зараз артист разом з сім'єю відпочиває в Єгипті, насолоджуючись зимовою відпусткою.

Однак серед пальм і гарячого піску знайшлася цікава справа, важливіша за засмагу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: YouTube
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: YouTube

"Чекаємо на @igor_feeria для відкриття мостового переходу і дамби @braykaresorts. Готові виїхати до Запоріжжя!", - підписав публікацію артист.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

На опублікованому фото можна побачити, що Арсен Мірзоян зі своєю донькрю будували міст з каменів. Вийшло дуже цікаво, будівельники "Укравтодору" можуть навіть позаздрити.

Публікація Арсена Мірзояна зібрала за кілька годин всього дві сотні лайків, проте друзі і шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Побудували швидше, ніж мости на Бабурку))", "Чекаємо в Запоріжжі!!!", "Клас", "Скоро буду".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Арсен нещодавно показав фотографії з пляжу з Єгипту, де він зараз відпочиває з сім'єю. Мірзоян показав, які фігурки вони з донькою побудували з камінчиків на березі моря. На першому фото він показав міні-пірамідку з камінчиків, яку обгородили парканчиком з тих же камінчиків. На другому фото позувала його з Тонею Матвієнко донька Ніна. І показує в камеру черепашку. Дівчинку на пляжі закутали в халат з мультяшним малюнком "Холодне серце".

Раніше повідомляли, Мірзоян показав свої "банки Вірастюка": "Єгипетський гусак!".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч: "Зірки загорілися".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян на Водохрещу приліг на березі океану: "Навіщо нам…".