Відомий український співак, Заслужений артист України Арсен Мірзоян часто радує своїх шанувальників кадрами з особистого та професійного життя в Instagram.

"Нащо нам пісок, коли є камені:)", - пише Арсен.

Артист показав фотографії з пляжу з Єгипту, де він зараз відпочиває з сім'єю. Мірзоян показав, які фігурки вони з донькою побудували з камінчиків на березі моря.

На першому фото він показав міні-пірамідку з камінчиків, яку обгородили парканчиком з тих же камінчиків.

На другому фото позувала його з Тонею Матвієнко донька Ніна. І показує в камеру черепашку. Дівчинку на пляжі закутали в халат з мультяшним малюнком "Холодне серце". Сам Арсен в цей час лежав на березі океану і продовжував будувати фігурки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше популярний співак поділився фотографією їх з Тонею Матвієнко молодшої дочки Ніни. 15 Січня Ніна святкує день народження, дівчинці виповнюється п'ять років.

З цієї нагоди Арсен Мірзоян розмістив в Instagram свіже фото дочки, зроблене в Єгипті, де зараз відпочиває зоряне сімейство.

На яскравій фотографії 5-річна Ніна стоїть на тлі пальм, затиснувши в руках "букетик" з сахарок. Дівчинка вся в бантиках - на платтячку і в волоссі. Ніна мило посміхається, позуючи на камеру.

"Моя принцеса! Сьогодні вже 5 рочків :) мрій! Ми поруч", - підписав фото Мірзоян.

Ніна, донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна, фото: Instagram
Ніна, донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна, фото: Instagram

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав свою улюблену красуню, і це не Дружина.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, що витворяє прямо на вулиці.

Також Знай.uа писав, що Мірзоян спробував написати ногами на бігу "Ніна, 5", результат розсмішив усіх.